18.7.2014

MYSSY

On päässyt vierähtämään tovi ilman blogikirjoituksia. On töitä ilmaantunut, häitä tanssittu jos toisiakin, runofestareita järjestetty ja haikeat hyvästit vanhalle kodille jätetty. On myönnettävä, ettei minun ole käsitöihin tehnyt mieli edes koskea. Tai ehkä kyse on vaan ollut siitä, etten ole yksinkertaisesti kerennyt. Nyt viimepäivinä olen havahtunut haaveilevani neulepaidan neulomisesta ja Pinterestissä on taas pyöritty inspiraatiota etsimässä. Se jo kertoo, että voiton puolella ollaan ja voi taas käyttää vapaa-aikaansa luovuuden parissa.

Tässä vielä neulomani lasten myssy viime maaliskuulta. Talvea siis odotellessa. No ei ihan vielä, nyt nautitaan auringosta ja lämmöstä.

Lankana Bluefaced Leicester - lempilampaani.

2 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroiva tämä blogisi! Löysin tänne, kun etsin ontelokuteesta neulottujen mattojen kuvia. Ja onneksi löysin :) Kysyisin kalanruotomatostasi. Miten neuloit sen reunat, kun ovat niin siistin näköiset? Kokeilen nyt kalanruotoneulosta ensimmäistä kertaa, ja reunat aaltoilevat. Teitkö jotain erityistä ensimmäisten ja viimeisten silmukoiden kohdalla?

  Ihastuin myös tuunaamaasi armeijan vanhaan reppuun. Yritin etsiä vastaavaa linkkaamaltasi sivulta, mutta en varmaksi osannut tunnistaa mallia. Voisitkohan kurkata vielä noita varustelekan sivuja, ja linkata, mikäli löydät sieltä vielä myynnistä noita samoja laukkuja? Toki voisin tuunata jotain muutakin mallia, mutta tuo näyttää tosi hyvältä.

  Kiitos vielä inspiraatiosta - toivottavasti palaat pian bloggaamaan! Ihania syyspäiviä!

  Sanna

  VastaaPoista
 2. Moi Sanna ja kiitos ihanista sanoistasi! Harmi kuulla, ettei kalanruotoneulos ole lähtenyt sinulla heti sujumaa. Mutta niin se vaan usein on, että uusien kuvioden kanssa tuppaa käymään niin, että ne menevät aluksi purkuun. :) Itse en tehnyt kierroksen alussa tai lopussa mitään sen ihmeempää, vaan neuloin silmukat samoin kuin muuallakin (kuten oikealla kerroksella kaksi yhteen kiertäen ja ensimmäinen silmukka pudotetaan puikolta).

  Taitaa olla, ettei Varustelekalla ole tällä hetkellä myynnissä enää samanlaista laukkua, josta reppuni tein. Kyseessä oli jokin itävaltalainen varustevyöhön kiinnitettävä laukku vuodelta 1942. Onnea mukavan laukun metsästykseen ja repun tekoon!

  Ihania syyspäiviä sinnekin! Uusi virkattu matto odottaakin postausta täällä...

  VastaaPoista